Conditii de inchiriere

Albert Rent a Car Brasov ... Inchiriem Siguranta si Confort!

Conditii generale pentru inchiriere masina

Mobilitate in afacerea si viata dumneavoastra!
Albert Rent a Car Brasov | Inchirieri masini Brasov

1. Autoturismul inchiriat poate fi folosit doar cu respectarea stricta a legislatiei rutiere si a tuturor modificarilor acesteia, a hotararilor sau reglementarilor ce modifica sau completeaza legislatia rutiera in vigoare, la data incheieri. Orice incalcare in legatura cu obiectul prezentului contract, a acestor norme, va duce automat la costuri suplimentare ce se vor factura clientului.

2. Autoturismul inchiriat nu poate fi folosit la transportul de persoane sau bunuri materiale ori pentru tractarea altor autoturisme, contra cost.

3. Autoturismul inchiriat nu poate fi folosit la transporturi de materiale periculoase sau interzise de lege, toate responsabilitatiile pentru aceste activitati revin in exclusivitate clientului.

4. Autoturismul inchiriat va fi folosit doar in limitele tehnice impuse de constructor si nu se va folosi in competitii de viteza sau concursuri auto. In cazul defectiunilor aparute ca urmare a acestor activitati, autoturismului se va intocmi un raport de activitati, autoturismului i se va intocmi un raport tehnic constatator iar clientul va fi raspunzator material pentru acesta, urmand a se intocmi actele legale de plata.

5. Autoturismul inchiriat nu poate fi folosit decat de persoana semnatara a acestui contract sau de o persoana desemnata de acesta, numit utilizator si care va fi specificat in contract. Orice modificare a acestei clauze se va anunta de indata proprietarului si se vor completa documentele ce stau la baza acestui contract. Incalcare a acestei clauze duce de drept la intreruperea contractului de inchiriere.

7. Este interzisa cu desarvarsire conducerea autototurismului inchiriat de catre persoane aflate sub influenta alcoolului, drogurilor sau a oricarui substante interzisse de lege, pe toata durata desfasurari prezentului contract. Daca in eventualitatea produceri unui eveniment rutier in urma caruia se constata incalcarea acestei prevederi, clientul raspunde material, civil sau penal, in totalitate, de pagubele produse, inclusiv de pierderile cauzate de zilele de stationare, in limita sumei convenite de comun acord, ca fiind tariful practicat/ zi de inchiriere.

8. Pe durata contractului, orice defectiune aparuta va fi remediata doar cu acordul proprietarului sau de catre acesta in service-urile autorizate de catre Albert Rent a Car.

9. La parasirea autoturismului, in parcarile amenajate, se vor plati taxele aferente dupa care autototurismul va fi incuiat si asigurat, pentru evitarea eventualelor furturi. Nu se vor lasa niciodata acte originale in interiorul masinii in timpul stationarii ei.

10. Autoturismul va fi predat clientului in perfecta stare de functionare si curatenie, eventual cu plinul de carburant facut, aducand la cunostinta clientului despre toate avarile existente, zgarieturi, lovituri, pete etc. care se specifica in contract.

11. Clientul se obliga sa returneze autoturismul inchiriat la sfarsitul perioadei de inchiriere in starea initiala. Orice modificare a stari initiale prin lovire, distrugere, sau cu plinurile incomplete, va duce la folosirea totala sau partiala a fondului de garantie constituit pe perioada inchirierii.

12. Clientului i se interzice vanzarea, subinchirierea sau lasarea drept gaj a autoturismului inchiriat.

Livrarea masinilor inchiriate de la Albert Rent A Car

1. Perioada minima de inchiriere a masinilor este de 24 de ore. Prima ora de intarziere este gratuita. Urmatoarele 2 ore se taxeaza cu 20 euro/ora. Orice intarziere peste aceasta perioada se taxeaza cu contravaloarea unei zile intregi de inchiriere. Intarzierea care depaseste 8 ore va fi declarata ca rea intentie sau eventual furt ducand la pierderea fondului de garantie sau dupa caz anuntarea organelor de politie, departamentul furturi auto, pentru recuperarea fortata a autoturismului.
2. Autovehiculul este livrat clientului, in baza prezentului contract, in stare generala buna si functionala, fara vicii ascunse de natura a impiedica deplasarea acestuia. La livrare, proprietarul este dator de a instiinta pe client asupra eventualelor defectiuni minore, iar acesta isi rezerva dreptul de a accepta sau nu inchirierea. Livrarea autoturismului se face in urma semnarii de catre partile contractante a prezentului contract si a platii garantiei si a taxelor de catre client. Odata cu livrarea autovehiculului, clientului ii sunt incredintate documentele de identificare ale acestuia, in copie xerox.
3. Clientul raspunde material fata de proprietar pentru orice paguba sau dauna pricinuita prin accident cauzat de incredintarea spre conducere a autovehiculului catre un sofer neautorizat de catre proprietar.

Tarife practicate pentru inchiriere masini prin Albert Rent A Car

Tarifele de inchiriere sunt cele prezente in oferta, cu eventuale reduceri in functie de numarul de zile de inchiriere. Plata serviicilor, precum si garantia se platesc integral la inceputul perioadei de inchiriere. Pentru garantie se intocmesc acte legale factura si chitanta pe toata suma prevazuta in contract.
Platiile se pot face in euro sau lei.
In tarife sunt incluse asigurarile RCA precum si intretinerea autoturimului.
In tarife nu sunt incluse combustibillul si solutiile de spalat parbrizul.
In tarife nu sunt incluse amenzile de orice fel aplicate clientului din vina acestuia si taxele de parcare.

Asigurarea masinilor inchiriate de la Albert Rent a Car

1. Autovehiculele inchiriate prin Albert Rent a Car au asigurari RCA valabile doar pe teritoriul Romaniei.
2. In cazul deplasarilor in strainatate, clientul se obliga sa plateasca asigurarile suplimentare de furt si accidente in afara tarii, precum si imputernicirea notariala.
3. Asigurarile acopera toate daunele provocate de accidente tamponari sau alte incidente minore ce sunt provocate de alta persoana decat clientul sau imputernicitul acestuia cu conditia intocmirii formatiunilor legale, proces verbal constatator, dovada de reparatie, anexa 2, eliberata de politia rutiera pe raza localitati unde s-a produs incidentul.
4. Asigurarile nu acopera daunele provocate de erori de pilotaj, zgarieturi, capace de roti sparte, pene de cauciuc etc.
5. Asigurarile nu acopera defectiunile produse la motor sau subansamblele acestuia care sunt cauzate din vina clientului datorate unei utilizari necorespunzatoare si care vor certificate de catre un atelier auto specializat.
6. Asigurarea nu acopera daunele provocate din incidente produse de catre client ca urmare a consumului de alcool, droguri sau a altor substante interzise de lege. In aceste cazuri clientul va suporta toate cheltuieliele de reparatie inclusiv zilele de stationare in service, raspunzand totoadat in mod exclusiv de faptele sale.
7. Asigurarea nu despagubeste furtul autoturismului in cazurile in care acesta este lasat cu cheile in contact, descuiat si nesupravegheat.Pentru despagubirea furtului este obligatoriu a se prezenta cheia cu care a fost predata masina catre client.
8. Pe durata prezentului contract clientul este raspunzator de toate daunele produse unor terti, in cazul in care acestia au pretenti suplimentare, sau in cazul in care valoare pagubelor depaseste suma sigurata.
9. Asigurarea nu acopera eventualele amenzi de circulatie pe timpul desfasurari contractului de inchiriere, ele fiind suportate de catre client. In eventualitatea in care amenda soseste prin posta la o durata ulterioara, procesul verbal de constatare a contraventiei va fi returant politiei pe raza localitati unde sa produs contraventia, insotit de actele celui care a semnat contractul de inchiriere sau a utilizatorului desemnat de acesta.

Albert Rent a Car Brasov ... Inchiriem Siguranta si Confort!

Flota noastra

Dacia Logan

Motor 1.2 / 75CP;
De la 14 Euro/zi

Dacia Duster 4x4

Motor 1.5 DCI / 105CP;
De la 29 Euro/zi

Skoda Rapid

Motor 1.2 / 105CP;
De la 20 Euro/zi

Skoda Octavia

Motor 2.0 DSG / 170CP;
De la 23 Euro/zi

Skoda Citigo

Motor 1.0, putere: 75CP;
De la 10 Euro/zi

Peugeot 308

Motor 1.6 / 110CP;
De la 22 Euro/zi

Audi A6 Avant

Motor 2.0 / 143CP
De la 40 Euro/zi

Opel Astra

Motor 1.4 / 101CP;
De la 20 Euro/zi

Audi A3 S Line

Motor 1.6 / 116CP;
De la 30 Euro/zi

Opel Corsa

Motor 1.3 / 75CP;
De la 16 Euro/zi

Renault Megane 3 Break

Motor 0.0 / 000CP;
De la 00 Euro/zi

Fiat Grande Punto

Motor 1.3 / 75CP;
De la 16 Euro/zi

DOCUMENTE NECESARE:

 • Cartea de identitate original;
 • Permisul de conducere original;
 • Documentele trebuie sa apartina persoanei care inchiriaza si semneaza contractul de inchiriere.

GARANTIA:

 • Se percepe o garantie in functie de tipul masinii inchiriate;
 • Garantia se restituie la predarea masinii in aceeasi moneda in care a fost depusa in conditile in care masina se afla in aceasi stare tehnica si estetica in care a fost preluata.

DE CE ALBERT RENT A CAR

 • Inchirieri masini ieftine;
 • Servicii eficiente;
 • Masina adusa clientului;
 • Reduceri de pret zile/inchiriat/masina;
 • Preturi mai bune pentru clientii fideli;
 • Tarife speciale;
 • Suport dedicat clientilor;
 • Asistenta rutiera 24/7;

TESTIMONIALE

 • Servicii prompte si de calitate! Aveam nevoie de o firma de rent a car care sa ofere servicii de calitate la preturi care nu au rival pe piata Alin B.
 • Buna, vreau sa spun ca sunt foarte multumita! Am folosit serviciile firmei dvs. si doresc sa va multumesc pentru serviciile de calitate pe care le oferiti in orasul Brasov Catalina S.
scroll up