Servicii

Albert Rent a Car Brasov ... Inchiriem Siguranta si Confort!

Inchirieri autoturism cu sofer

Mobilitatea, timpul si eficienta sunt vitale pentru succesul unui om de afaceri!
rent-a-car brasov

Mobilitatea, timpul si eficienta sunt vitale pentru succesul unui om de afaceri. Cu toate acestea, daca petreceti mult timp la volan, pierdeti timp pretios si astfel va reduceti eficienta. Serviciul nostru de inchiriere auto cu sofer va ofera posibilitatea de a calatori confortabil si in siguranta, lasandu-va timp la dispozitie pentru pregatirea unei intalniri sau doar pentru a va relaxa.

"Serviciul de inchirieri auto cu sofer este disponibil pentru companii, institutii guvernamentale, ambasade si persoane fizice in Brasov si in alte orase din Romania (la cerere)!"

Serviciul de inchiriere auto cu sofer include:

Autoturisme compacte, clasa Premium;
Transferuri point - 2 - point, de la aeroport pana la hotel sau la adresa clientului;
Deplasari pe distante lungi, intre 2 orase sau in acelasi oras, soferul ramanand la dispozitie pe durata si traseul stabilite de catre client;
Soferi cu experienta, vorbitori de limba engleza, italiana.

Pentru rezervari sau cereri de inchiriere auto cu sofer, va rugam sa ne contactati la 0764.909.968 sau pe e-mail la office@albert-rent-a-car.ro

FLOTA ALBERT RENT A CAR BRASOV

Masini 100% sigure! Toate masinile oferite spre inchiriere sunt testate si verificate, ireprosabile din punct de vedere tehnic si estetic. Calatoresti in siguranta alaturi de noi!

Albert Rent a Car Brasov, face eforturi sustinute si continue pentru a oferi clientilor preturi atractive si un nivel ridicat al serviciilor de inchirieri auto. Stim cat de importante sunt preturile in selectarea unei oferte, dar acesta nu trebuie sa fie singurul criteriu in alegerea companiei de rent a car.
Profesionalismul si seriozitatea reprezentantilor firmei, calitatea masinilor si a intretinerii acestora, asistenta tehnica si rapiditatea solutionarii situatiilor neplacute care pot aparea in trafic, sunt criterii la fel de importante in alegerea celei mai potrivite oferte.

ALEGE VARIANTA CORECTA!

Vrei un vehicul in interes de serviciu, pentru a rezolva un drum rapid in Romania sau pur si simplu ai bugetul limitat?

Vezi ce masini avem si convinge-te ca sunt mai bine echipate decat concurentii nostrii, la acelasi pret.
Orice masina ai lua, aceasta va fi mereu curata si pregatita de drum. Avem grija de masinile pe care ti le oferim pentru ca tu sa se bucuri de calatorie fara probleme.
Diversitatea parcului de masini compus din autoturisme de marca, ce au in dotare toate conditiile de confort si de securitate, ne permite sa avem o atractiva oferta de inchiriere, in concordanta cu preferintele si nevoile clientilor.

Albert Rent a Car va ofera:

Servicii sigure si rapide

Procesul de inchiriere este foarte rapid (aproape imediat daca toate informatiile necesare in contractul de inchiriere sunt furnizate inainte de a prelua autoturismul).

Tarife speciale

Preturile noastre se bazeaza pe sezonul in care se face rezervarea si numarul de zile, astfel incat se pot oferi reduceri speciale pentru diferite masini in functie de disponibilitate.

Suport dedicat clientilor

Din momentul in care ati rezervat si confirmat o masina, un numar special de telefon va va fi furnizat iar unul din consultantii nostri va va raspunde la toate intrebarile legate de rezervarea efectuata.

Asistenta rutiera 24/7

Societatea noastra va asigura asistenta rutiera 24/7 atat pe teritoriul Romaniei, cat si in tarile membre ale Uniunii Europene.

Garantia

1.Se percepe o garantie in functie de tipul masinii inchiriate.
2.Garantia se restituie la predarea masinii in aceeasi moneda in care a fost depusa in conditile in care masina se afla in aceasi stare tehnica si estetica in care a fost preluata.

Documente necesare

Cartea de identitate - Original;
Permisul de conducere - Original;
Documentele trebuie sa apartina persoanei care inchiriaza si semneaza contractul de inchiriere.

scroll up